| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Podobnou dovolenou ve stejném věkovém rozestupu jsem taky zažila a těšila se až pojedeme domů, protože starší holčička mi dávala pořádně zabrat svým chováním k mému synkovi.Její maminka nejenže pro mně tehdy nepochopitelně přehlížela její chování, ale ani se nesnažila konfliktím situacím předcházet. Její dcerka synkovi vytrhávala hračky, často ho něčím přetáhla, strkala do něj a vůbec se ošklivě chovala. Nejvíc mě mrzelo, že její maminka ji vůbec neusměrňovala. Také od té doby už jsem s nimi nikam nejela.

Jinak já osobně jsem ke svým dětem možná až příliš kritická, ale zároveň se to snažím nedávat moc najevo.

Poslední chlapeček se chová také velmi nespolečensky, když na něj cizí promluví. Tam je problém navíc , že má roztomilý kukuč a přitahuje pozornost. Zvláště starší paní si chtějí pohladit nebo na něj usmát a říci mu pár milých slov. A chuděry se setkají s parchantem, co zaječí, zamračí se, otočí a ještě na ně hrozí pěstičkou. Přinejlepším. Má tendenci i kopnout.Mně je nevýslovně trapno a už předem se snažím je varovat, že je dost nespolečenský a protiva. Jsou mu dva roky...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.