Přidat odpověď
je to tak, už to tady zaznělo, proč je to o pořádku. mám kamarádku, má čtyři děti, ty děti jsou tedy vždy čisté, kamarádka vaří, peče vlastní chleba, látkuje, ale doma to vypadá jak v kolonii u bezdomovců. Přitom jde o děti šťastné, milované, nádherné a mají každej den fantastickej program, ve škole samé jedničky. Ale sociální pracovnice by si na jejich bytě zgustla. Onehdá jsme se domluvily, že jim dohodím paní na uklízení a ona tam odmítla uklízet, že v takovým bordelu se jí to ekluje. Prostě ty důležitý hodnoty jsou někde jinde a pokud tam nemá nasrrrrr....tak bych to nechala být. Opravdu jsou jiné hodnoty jak posuzovat kvalitní výchovu.
No a co se týče stydkých pysků- dcera si tam nechá sáhnout, myjeme pečlivě a oddělujeme, protože jí tam často svědí- ale musím říct, že nevím, jak to tam má pořádně u takhle malých holčiček vypadat, připadá mi to nějaké malé a klidně je možné, že tam něco trochu srostlého může mít (z doktorů má fobii). Jako já teda nepoznám, jak je to přesně v pořádku. Jinak spousta lidí může mít podobnej problém, přesto, že se myjí, tak to je pro ně zakázaná zóna a ze studu až tak do detailu neumyjou.
Předchozí