prostě hranici bordelu má každej nastavenou jinak.
Já mám takovouhle švagrovou, synovec byl věčně v bordelu, spal na ušmudlaný matraci, ušmudlanej kočárek od jídla a písku a bordelu. Její špinavé kalhotky na televizi, stolku kdekoliv, černou čárou od... ehm.. nahoru byly pravidlem - pro mě naprosto nechutné.
Nemáme doma hygienicky čisto, morčata s králíkem na balkoně mají týden nevyčištěňo a zase naházely bordel ven. Nemám vytřeno. Ale já mám tři děti, z toho jedno 3,5 ADHD, jedno malinky 6 týdnů a jednoho osmileťáka. Máme uklizeno tak nějak v rámci, ze země bych u nás nejedla, ale máme čistý záchod, koupelnu, nikde se neválí špinavé prádlo, kromě jedněch spoďárů syna, který ještě od rána je stále nebyl schopný odnést do špíny a já to odmítám po osmileťákovi prostě dělat, takže kolem nich chodím, jako že je nevidím.
Hlídám abysme měli vynesené odpadky, bo v tomhle hicu po dni v teple stejně smrdí, aby děti i manžel měli čisté oblečení.
vysávám, prach a žehlení nesnáším, takže prach utírám 1x za 14 dní max 1x týdně, žehlím jak se donutím.
Vysáváme tak 2-5x týdně, prostě dle potřeby, střídám se se synem. Vytírám 1x týdně, když se nedonutím, tak provozně, když se něco rozleje.
Jinak dcera ve dvou letech lítala permanentně nahá, byla a je hrozně hubená a věčně samá modřina, takže kdyby ji viděla sociálka, asi by mi ji taky vzala. Naše dětská dr naštěstí ví, jaká je malá éro a neřeší to.
Co sem ale chtěla napsat, ten bordel u exšvagrové mi přišel šílený a přišlo mi i šílené jak se k synovci chovala... věčně zapruzený.. atd.. atd.. je to na román, ale ve finále byl oblečený (sice vždy ve špinavém a ne jen doma i k dr ho vzala ve špinavých malých hadrech), dostal najíst (kvalitu neřeším) a citově nijak extrémně nestrádal.
A má imunitu proti mým miláčkům úplně skvělou
osobně bych k té kamarádce přestala chodit. Ke exšvagrové taky nechodim, max ona k nám na kafe. Já bych se u ní štítila.