| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

prostě hranici bordelu má každej nastavenou jinak.

Já mám takovouhle švagrovou, synovec byl věčně v bordelu, spal na ušmudlaný matraci, ušmudlanej kočárek od jídla a písku a bordelu. Její špinavé kalhotky na televizi, stolku kdekoliv, černou čárou od... ehm.. nahoru byly pravidlem - pro mě naprosto nechutné.

Nemáme doma hygienicky čisto, morčata s králíkem na balkoně mají týden nevyčištěňo a zase naházely bordel ven. Nemám vytřeno. Ale já mám tři děti, z toho jedno 3,5 ADHD, jedno malinky 6 týdnů a jednoho osmileťáka. Máme uklizeno tak nějak v rámci, ze země bych u nás nejedla, ale máme čistý záchod, koupelnu, nikde se neválí špinavé prádlo, kromě jedněch spoďárů syna, který ještě od rána je stále nebyl schopný odnést do špíny a já to odmítám po osmileťákovi prostě dělat, takže kolem nich chodím, jako že je nevidím.

Hlídám abysme měli vynesené odpadky, bo v tomhle hicu po dni v teple stejně smrdí, aby děti i manžel měli čisté oblečení.
vysávám, prach a žehlení nesnáším, takže prach utírám 1x za 14 dní max 1x týdně, žehlím jak se donutím.
Vysáváme tak 2-5x týdně, prostě dle potřeby, střídám se se synem. Vytírám 1x týdně, když se nedonutím, tak provozně, když se něco rozleje.

Jinak dcera ve dvou letech lítala permanentně nahá, byla a je hrozně hubená a věčně samá modřina, takže kdyby ji viděla sociálka, asi by mi ji taky vzala. Naše dětská dr naštěstí ví, jaká je malá éro a neřeší to.

Co sem ale chtěla napsat, ten bordel u exšvagrové mi přišel šílený a přišlo mi i šílené jak se k synovci chovala... věčně zapruzený.. atd.. atd.. je to na román, ale ve finále byl oblečený (sice vždy ve špinavém a ne jen doma i k dr ho vzala ve špinavých malých hadrech), dostal najíst (kvalitu neřeším) a citově nijak extrémně nestrádal.
A má imunitu proti mým miláčkům úplně skvělou ~d~

osobně bych k té kamarádce přestala chodit. Ke exšvagrové taky nechodim, max ona k nám na kafe. Já bych se u ní štítila.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.