Přidat odpověď
Nečetla jsem všechny příspěvky,jen pár ze začátku a nechápu Vás ženský,že nechápete,že byla Elizze v šoku!!!!Ano mám děti rok od sebe tak snad mohu posoudit,že pořádek stále udržet nejde,ale vzít denně mokrý hadr do ruky a otřít komody a stoly tedy zvládnu,umýt kuchynskou linku též a zrovna tak poklidit hračky a oblečení! Pokud čekám návštěvu,tak vyleštěno tu nemám,ale aby si u mě někdo bál dát kafe,to by mě teda hanba fackovala!!!!
A nedělejte z toho úklidu takovou vědu!!!Pokud nemáte barák bůhví jak velkej,tak jde normálně takový ten pořádek/nepořádek(co se týče bince od hraní dětí) udržovat!
Tady zcupujete Elizze,že to řeší ale nevěřím,že kdybyste tam šli na kafe vy,že by vám to nevadilo.
Elizze já bych s kamarádkou opatrně promluvila a třeba jí nabídla,že s ní jednou uklidím,někdo k tomu nebyl vychovaný,nemyslím to zle,třeba to prostě neumí,tak jí pomoc tím,že jí ukážeš co a jak a že to vlastně žádná dřina není!
Nejde tu předci o naleštěnou domácnost,kde si dítě nesmí ani prdnout,ale o normální hygienu čistotu!!!
Předchozí