| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Řekněte mi , jsem tak neschopná matka nebo je to podobné i jinde. Moje dcera asi nemá pud sebezáchovy. Dneska se skutálela ze schodů( 10 kovových - s ostrými výčnělky). Shora až dolů. Hlava trochu rozbitá, jinak odřený koleno a ruka. Před 14ti dny si rozbila pusu, vyrazila horní jedničku ( čekám jestli vypadne nebo vydrží). Před týdnem si pusu rozbila znovu. O víkendu uklouzla v "bazénku" na oplach nohou na koupališti - letěla na záda a na hlavu pochopitelně. Já už fakt nevím jak víc ji hlídat. Vždycky jsem u ní ale stejně nic nenadělám. Kde je chyba? Je tak nešikovná nebo já nevím... Přitom v porovnání s kamarádkami ji hlídám až moc - nenechávám ji samotnou u bazénu, když leze na strom nebo polízačku stojím u ní kdyby padala.... Kamarádky sedí a popíjí kafčo. Hlídám moc, je to ta chyba? Vážně nevím. Jestli se dožije dospělosti ve zdraví, bude to asi fakt zázrak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.