| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

tak to možná pomůže s moli potravinách, ale ty potvory nebydlí jen tam.... můžou se ti zakuklit v podstatě kdekoliv v bytě :-(.
Já se jich zbavuji již rok a stále to je bez konce. Vždy to na nějakou dobu ustane, tak začínám mít radost, ale oni se ty mrchy pak vylíhnou a je to na novo. Podle mě se jich zbavit už nejde. Musela by jsi vystěhovat celý byt, komplet ho vymalovat, nábytek vydezinfikovat, potraviny vyhodit a stejně by jsi si ho třeba nakonec donesla opět v třeba koupené mouce :-(.
Mě se osvědčili mololapače , takové s hnědým papírem, ted nevím jak se jmenují, ale stojí u nás snad 16 kč/1. ty jsou nejlepší, ty dražší jsou na prd. No a pak prostě zabíjet , zabíjet a zabíjet, spoustu jich taky tímhle způsobem vymlátíš.....

Přeji hodně štěstí. Já jsem vloni touhle dobou byla naprosto šílená z těch potvor a zoufalá ze své bezmocnosti - stejně jak ty.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.