Mám 3letou dceru která má 10x tolik energie než já i manžel - od rána do noci po nás skáče, řve nebo se vzteká že není po jejím... Hrát sama si neumí a nevydrží chvilku v klidu - když jí už vyřízená žádám ať si chvilku sedne na gauč tak to ona ne a alespoň mi skáče přes nohy jako přes překážku stále dokola. Nechápeme kde bere tu energii - já i manžel jsme proti ní nuly. Dnes jsme jí vzali na tůru do lesa a my přišli vyřízení a chtěli si odpočinout a ona řádila dál až doteď a to jsem jí stejně musela uspat tak že jsem s ní hodinu ležela v posteli jinak by tu řádila dále. V posteli před usnutím neumí jen tak ležet - musí alespn skákat po posteli nebo po mě... Když jdeme na velký výlet tak ona ujde klíďo 10 km v pohodě a my se vrátíme unavení zatímco ona je v plné síle - myslíte že je hyperaktivní? Šli byste s ní na vyšetření? Stejně myslím že doktor nepomůže - leda tak léky na uklidnění ne? Ona byla takto energicá od mala - doufala jsem, že se časem zklidní, což se nestalo...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.