Hilly tak pro tu ideální radu od Prekopové to splňujem... Dvě už máme a jedním vrhem... Ovšem to co popisuješ ty je normální když k nám někdo přijde s miminkme, tak taky ukazují oči, nos pusu a na všechno si šáhnou. Malému novorozenci nabízeli svoji čokoládovou tyčinku a dokonce mu podávali obrovskou tatru. Tak hodní jsou
Já mám jednu postýlku v ložnici a durhou v obýváku. Ta v ložnici je klasická dřevěná, už je i povlečená a načinčaná a František (Peťa ani ne) Do ní ze začátku lezl a dělal, že dělá hají... Teď na ni koukne, ukáže a řekne imi ha (jako mimi hají) No a ta v obýváku je skládací, ale dala jsem tam vrdou desku na dno a na to až martaci, páč mi přišlo že se dost prohýbá. Je tam prostěradlo, takový froté lex, nějaká hrkávka, deka a řetěz z oček. Z vrchu je dané starší froté prostěradlo aby tam neházeli všechen bordel co potkají a kupodivu to tolerují... Ale musela jsem postýlku opravdu nachystat, že je pro miminko, jinak s ní kverlovali, třískali do topení, různě přesouvali a nastřihl mi Fanda jednu stěnu. Tak jsem sama zvědavá jak to u nás bude... Poslední asi dva týdny je Peťa ukňučený, ukňouraný Franta si mě zase furt hlídá, oba se najednou chodí mazlit
Taky začli mnohem víc táhnout za jeden provaz.
Takže jsem zvědavá co bude až to malé přinesem domů. Ti pak napíšu, ale kluci jsou o 4 měsíce starší než tvoje prtě.