| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Objednala jsem si přes jeden e-shop digitální fotoaparát. Nákup proběhl na splátky. Tento e-shop jsem si vybrala, protože nabízel akci k fotoaparátu akumulátor zdarma a splátky poskytovala společnost, u které jsem konkrétně žádat chtěla. Žádost o úvěr byla schválena. Měla jsem smlouvy vytisknout, poslat do obchodu zpět a zboží mělo být expedováno. Protože jsem se nedostala na poštu dřív, posílala jsem smlouvy až po týdnu. Podací lístek mám.
To byla středa minulý týden, takže by tam ve čtvrtek ty smlouvy měli mít. Do této středy zboží nepřišlo, tak jsem tam volala. Zatoulalo se to u nich, nebyli na poště. Takže smlouvy na poště vyzvedli a zboží včera posílali. Dneska přišlo.

Rozdělala jsem krabici a zjistila, že přišel fotoaparát jen se standartním vybavením bez dárku navíc.

Dovolala jsem se tam asi před hodinou. Prý musí věc prošetřit a zavolají zpátky, až budou něco vědět.
Prý jsem ty smlouvy posílala dlouho a že zatím neví. Že jsou to krátkodobé akce dodavatele.

Foťák bez akumulátoru tam jde pořídit o 500,- levněji (ikdyž ho tam mají i za stejnu cenu, to nechápu, mají dva stejné s rozdílnou cenou), asi jsou to nějaké konkrétní nabídky. Nebo v tom mají bordel)

Tak teď čekám, až zavolají a nevím, na co se mám připravit.
Určitě jsem v právu. Objednávala jsem foťák s dárkem a chci ho!
Je to asi 1.000,- za akumulátor.

Jsem zaregistrovaná, tak si na stránkách můžu najet na MOJE OBJEDNÁVKY a tam je vidět, že jsem objednávala foťák s baterií. Stránku jsem si pro jistotu ofotila PRINT SCREEN a uložila.

Myslíte, že budou chtít poslat foťák zpět a že mi pošlou jinou krabičku? To se mi fakt nechce! Na foťák spěchám, žádný momentálně nemám. Nechci porodit a nemít čím fotit. Nevím, jak dlouho by se to mohlo táhnout.

Ale ustupovat se mi taky nechce.

Vím, že to řeším předčasně, ještě nevolali, ale připravuju si různé varianty, co mě může čekat.
Asi bych chtěla trvat na tom, aby mi poslali příslušný typ baterie, ikdyby to bylo z jejich.
Mám na to právo?

Ach jo. V neděli chceme jet do Zoo a já chci foťák používat.
Už teď mě svrbí ruka, chci si ho prohlédnout, ale zas nevím, jestli ho nebudou chtít zpět.

Nemáte radu?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.