moje dcera je celkem hodná, ale občas má den a není s ní řeč. Držím se, ale pak na ní taky už zakřičím. Snažím se teda nekřičet, ale mluvit dost důrazně (vzhledem k tomu, že jsem hlučná, tak to možná vyjde nastejno..). A hned nato jí v klidu řeknu svoje stanovisko a že na ní nerada křičím, ale že jsem taky jenom člověk atd atd. Když to přeženu, omluvím se jí, že řvát jsem na ní nechtěla nebo že to nebylo opodstatněné a zase vysvětlím stanovisko. Přijde mi, že to ze sebe dostanu a ona to vezme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.