| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nevím, kolik mu teď, ale mám zkušenost, že každý měsíc je u takhle malého dítěte znát. Mladší se narodil na konci října. V srpnu se mojí kamarádce narodilo miminko a v rámci přípravy synka, jsme ji byli navštívit v porodnici, já jsem si tu holčičku chovala a malej šílel, tak jsme se děsili, ale právě kamarádka říkala, že to nemusí nic znamenat. Do porodnice jsme staršímu koupili velký tahač s bagrem a manžel ho vpašoval, když za mnou šli na návštěvu, dal ho dolů do kočáru. Řekli jsme mu, že ho má od miminka, že ho má rádo, ale hlavní důvod byl že on si "hrál" s bagrem a my s miminkem. Na mimčo reagoval až když zjistil, že mu pije to mlíko, do té doby mu nevadilo, ale když jsem nakojila i jeho, tak v pohodě. Pak jsme mu říkali, že mimi ho má rádo, že se na něj směje, dalo mu bagr a podobně. Vztahy mezi nimi byli od začátku fajn, pomohlo to kojení, u kojení jsme četli, mladší byl rád v klidu, jak se s ním hýbalo, tak řval, takže staršímu moc nekonkuroval, takže u nás žárlivost začala až když se malej začal pohybovat, lezl a tak. Jinak ale náš starší je hodně pružnej pokud jde o změny, takže to bylo jednodušší.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.