Já jsme si taky strašně přála dítě a ve dvou letech jsem nastoupila na částečný úvazek do práce. Syna mi hlídala prababička a tři měsíce chodil do jeslí a důvod: syna mám ráda a ráda si s ním hraju, ale byla jsem unavená z toho, že od 9 mesíců nespal vůbec přes den a musela jsem se mu stále věnovat od 5 nebo 6 hodin do 20 h večer.Navíc zválat všechny domácí práce, nakoupit atd. Manžel mi moc nepomáhal. Navíc do půl roku byl kolikové dítě, které většinu noci prořvalo, takže jsem vypadala jako pochodující mumie. Prostě před porodem si to představovala úplně jinak než jaká byla realita. Teď se po práci těším domů a se synem si užívám každou chvilku, co máme spolu. Spkojená maminka i dítě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.