| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj syn chodil do jeslí od 18 měsíců a měl se tam moc dobře. Má rád společnost dětí a loni, když mu bylo 2,5 přešel do odd. starších dětí, kde měly děti fajn partičku. Za obě odd. si pamatuju plačící děti 3.

S MŠ se to srovnávat nedá. Jednak tam chodí děti starší a z jiných prostředí. Nejvíce pláčou děti od maminek, které je měly doma. Jeselské děti jsou v ledasčems dost napřed. Stejně tak děti z pidiškoliček. Mohu posoudit, do naší Mš chodí 5 dětí z jeslí. Umějí se najíst příborem, umějí se obléct, pomáhají si navzájem a jsou disciplinovanější, což neznamená, že jsou ustrašené.

Můžeme si myslet co chceme, ale do té matky nevidíme. Třeba jí to na RD nebavilo nebo měla dojem, že v jesličkách se dětem budou víc věnovat nebo se chystá do práce nebo chce mít čas i pro sebe... Víme prd. Takže autorce tématu do toho opravdu nic není. Spíše mi ta diskuze přijde jako flam.~a~

My jsme s bratry také chodili do jeslí a těšili jsme se tam. Oproti domovu tam byla zábava.
Jsem jesličkový příznivec a nesoudím proč tam kdo dítě dává. V našem odd. bylo asi 6 dětí dětmi zdravotníků.

A když si tak jesle srovnávám s naší Mš, vychází mi kvalitnější trávení času v jeslích. Syn by se také nejraději do jeslí vrátil. V mš jsou ty učitelky laxní. Alespoň to zatím tak vidím. Nečekám od nich zázraky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.