Přidat odpověď
....at si každý dělá co chce, ale vadí mi, jak soudíte matky, co dají děti do jesli, aniž by musely...já jsem dala a musela jsem na 70%, dokonce jsem za 18měs dost věcí zapomněla(pracovně). Moje dítě miluje děti, vyhledává jejich společnost, i když nemám radost z některých jiných děti, jak jsou sprosté a agresivní, zatím se ta moje neumí bránit, ale díky jeslím se naučila odpočívat, lépe jíst - to je zatím vše, společně s jeslemi je školka, kdy st.pomáhají ml a ml se snaží zkopírovat st...
Mám pohodové a spokojené dítě, které má spokojenou maminu a jak jsem psala, svoje DÍTĚ MILUJI AŽ MOC jako každá jiná milující mama.......taky nesouhlasím, aby 3-6měs mimino bylo odtrženo od matky jak je to venku.....sama jsem si vyslechla negativa, že jsem dala dítě do jeslí, ale já nechci skončit jak jsem psala o dalších maminách.....no a ted mne ukamenujte, protože každá si bude stát za svým a už nereaguji, protože nesouhlasím se spousty příspěvku a opravdu nejsem frustrovaná troska a to bohužel některým maminám hold vadí
Předchozí