Přidat odpověď
mě v akutním případě postaví na nohy coldrex hot drink,nebo paralen hot drink. Je to masakr, ale mě to vždy hooodně ulevilo, používala jsem to v akutních případech v práci.
Samozřejmě ne, pokud člověk kojí, ale ty máš menšího tříleťáka, tak asi nekojíš.
Tak bych to prubla, na chvíli se ti přitíží - ale jsou to řádově minuty a pak hned se uleví a seš k použití.
Já byla nemocná před měsícem, měla jsem šílenou bronchitidu, dostala jsem antb a byla jsem šťastná, že moje mamča si aspoň na čtyři dny vzala dvě starší děti a já tu byla jen s dvouměsíčním miminkem.
Ale i tak jsem byla totálně nepoužitá, malého jsem jen nakojila přebalila a vrazila do postele, ještě mimo to hrozilo, že to samozřejmě může chytit.
Manžel byl v práci a bohužel si nemohl zrovna vzít dovolenou, tak jsem to tu odtrpěla, nevařila.. a když přišel večer v šest, sedm z práce, tak aspoň malého vykoupal a věnoval se mu jeho dvě řvací hodinky.
ale jinak DVD, PC, neokoukané hračky, ukecat kamarádku, aby je vzala ven.
Já mám kamarádky, co by mi je vyvenčili. Pokud do školky, tak někoho poprosit.
Mě třeba v nouzi napadá tady máme sousedku, starší paní,zná mě od narození a onehdá jí zemřel manžel. Naše děcka má ráda, dycky si s nima povídá, myslím, že kdyby bylo nejhůř, tak by mi je vyvenčit chvíli vzala, když chodí s pejskem.
Tak někoho takového?
nemáš?
Předchozí