| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

ano, s tímhle názorem se setkávám velmi často, ale co je do každému do toho? Nebyla jsem před mateřskou nemakačenko, nepobírám žádné sociální dávky a ani jsem nikdy nepobírala..tím nechci říct že ti kteří je pobírají jsou špatní....

Ale tento názor mě vyloženě štve..někdy vnímám jak si mě lidi prohlíží když jdu se všemi třemi dětmi, občas ještě utrousí a to má tři kluky...~a~no a co? co je komu po tom co mám a kolik toho mám~a~..kdysi bývalo dětí víc a lidi neměli tolik peněz jako ted a myslím že si víc vážili sebe a rodiny...dnes tohle není, příjde mi že je jedno dítě tak jako jsem splnila a dvě tak akorát a ti co mají víc jsou co?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.