| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj maminy,
ani snad nepotřebuji tak poradit, jako spíš ventilovat nashromážděný vztek....
Vrátili jsme se z dovolené v Řecku s naším 19 měsíčním synem. Hodně s ním cestujeme, už jsme tam byli i na jaře a vloni v Chorvatsku a dost často cestujeme po Čechách. A musím říct, že malý to vždycky všechno bez problémů zvládnul, dodržujeme vše (slunce,hygiena..), abychom se vyhnuli problémům s malým. No a týden před naší plánovanou dovolenou se vrátili tchánovci z dovči a měli průjem a zvraceli.A babička (tchyně) hned chtěla vidět malýho.Manželovi jsem říkala, že jedeme na dovolenou a když má ty problémy, tak bych tam s ním nechodila, aby to nechytil. Ale babička se dušovala, že to chytit nemůže, že se z toho vyspala.Nechtěla jsem být přecitlivělá matka, tak jsem nad tím mávla rukou a babička ho hlídala celkem tři dny. A za necelý týden jsme odlétali.Letěli jsme přes noc, malý nespal, byl unavený a vyčerpaný a druhý den celé dopoledne zvracel. (myslím, že ten bacil v sobě měl a ta změna ho prostě skolila) A chytrá babička na telefonu nám poradila, že mu máme dát rohlík.Když už byl večer celkem v pohodě a pil po lžičkách bez zvracení, dala jsem mu pitomec ten rohlík~o~ (kdybych jen dala na svou intuici a nic mu nedávala!!)a už to jelo, celou noc zvracel a pak i krev. Jeli jsme do nemocnice, dali ho na kapačky a strávili tam 2 dny. Doktoři se ptali, zda to neměl někdo v rodině.Tak jsem si vzpomněla na babičku. Dovolená na nic, ale jsem nakonec šťastná, že to s malým dobře dopadlo. Babičce vůbec nedochází, že to zřejmě chytil od ní (já jsem o tom stoprocentně předvědčená!!!) a zatvrzele tvrdí, že s ním nemáme nikam lítat a že od ní to v žádném případě chytit nemohl, že je to nesmysl!!! O to větší mám na ní vztek a nemůžu se zbavit dojmu, že nám zkazila dovolenou~n~ a k tomu všemu je děsně chytrá

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.