Jé, Lassie, to je hezké téma. S kamarádkou jsme si dlouhé roky psávaly dopisy. Bydlely jsme cca 400 km od sebe. Donedávna jsem je měla všechny schované.. Taky jsme pořizovaly krásné dopisní papíry, polepovaly jsme to samolepkama, kreslily obrázky, tvořily obálky.. Byla to krásná doba. Vždycky jsem se těšila na dopis, abych věděla, co je nového. Teď jsme v kontaktu elektronicky. Ale čas od času pošle synovec (4 roky) dopis mému synovi (3 a 1/4) a my zase jemu (200 km vzdálenost). Jo a taky jsem si psávala s nějakýma Holanďanama. A když jsem jela dělat au-pair, tak jsme si taky vše domlouvali přes dopisy.. Krásná doba.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.