Pani jednala ferove, kdy me nutila balik vyzvednout jeste ten den a nebo ze bude zle? Pokud je tohle ferove obchodni jednani...
Ja mam profesne dost blizko k internetovemu obchodovani a vim, ze zakaznik ma pravo odstoupit od smlouvy.
o nezaplaceni postovneho z me strany nemuze byt ani rec, to jsem tu nikdy netvrdila.
A pokud vec stoji tak, ze ja musim jako kupujici akceptovat jakekoliv i treba vyhruzne jednani ze strany prodejce a nebo se vyhnout internetovemu nakupovani- je argument skutecne velmi smesny. Nakupuji leta a bez nejmensich problemu. Moje ID je velmi dobre hodnoceni apod.
Myslim, ze jsem tematu jiz rekla maximum. Cekala jsem spise rady, jak funguje v CR dobirka (zila jsem v zahranici) apod. nez obhajobu neobahjitelneho chovani..aleson v mych ocich..
Presto diky vsem za nazory, jen je mi trochu smutno, co vse je v me vlasti povazovano za slusne obchdni jednani..ale s tim se vyrovnam.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.