| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

proto ja odmitam cokoliv posilat na dobirku..ne jednou jsem prodelala prave skrze dobirku a to jsem veci jen darovala za postovne.... třeba i 20kg oblečeni ale to postovny je mastny....a když neco daruji a nekdo pak nezaplati postovny je trochu na nasrani...~4~

proto posilam zasadne za uhrazeni predem postovneho a napřed si předem oveřuji hodnoceni dane osoby....na dobirku jsem zaslala vyjimečně ale pouze maminam s velice kladnym hodnocenim...sem tam se sice u ni vyskytlo negativni ale najde se nejaka kravka co nema svuj den...a mezi velice spolehlive hodnoceni napari negač....~x~

jestli penize dopredu nebo na dobirku oba maji riziko..jak kupujici tak prodavajici....

ja jako prodavajici sice mužu sice zaručit stoprocentni spolehlivost ale presto je lepsi se vypracovat k pozitivnim hodnocenim postupne aby druha strana videla že nejsem nejakej podvodnik

nevyzvednutou dobirku bych horko težko kousala...supěla bych ...chtěla bych postovny pokud bych ho do určiteho data nedostala dala bych negativni hodnoceni ne pro nevyzvedli balik ale pro vyhozena postovny.oni by si ostatni rozmysleli pak ji neco posilat takovy trest by byl dostačující.

me samotne by stacilo jako prodavajici aby se mi vratilo poštovne a byla bych spokojena.zboži to se da prodat dal nekomu jinemu...to by me nejak netočilo

proste ji pošli poštovny 130kč nebo kolik za to dala pošli ji email že jsi odstoupila od prodeje s duvodu jeji chovani ktere se ti nelibilo,že jsi pojala podezřeni na nekali obchod třeba ?
že jsi ji uhradila poštovny tudiž o nic nepřišla a zboži muže prodat jinemu.~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.