tak to je ve hvezdach ja jsem reagovala jak napsala že zakaznik ma pravo na odstoupeni od smlouvy atd už nevim doslova jak to bell psala...
jde spiše o serioznost...jasne pani co napsala neslušny email byla asi neandrtalec jenže je chyba i kupujici že si neoveřila jeji hodnoceni nebo predem asi nekomunikovala aby dopředu vedela s kym obchoduje....
stejne jako ja prodavala mela jsem napsane že v připade nejasnosti at se radeji 10x emailem zeptaji, v připadě zdravotnich problemu nebo čekani na finance at daji dopředu vědět aby zbytečně někde zboži nestalo že na platbu je možne počkat.prodloužit uloženi na poště apb.
aby pozdeji nedoslo k nedorozumeni...stejne tak i ja se radeji jako pako zeptam prodavajiciho abych pak nebyla pako ja u toho nákupu....
seriozni je i neandrtalcovy poslat naklady spojene s dobírkou toje bezpředmětne a tim to ukončit že o nic neprisla jak jsem ji už napsala,naklady že uhradila a zboži muže prodat jinde.... pokud prodavajici nevznikli naklady jeste jinde poslala bychji jen naklady na postovne s dobirkou šlus tečka ende....
pokud musi platit provizi na aukru nebo nekde bohužel bych je uhradila ze slušnosti take obchod zmařila nakupující......
chapu nakupujici ale chapu i horkokrevneho neandrtalce prodavajici...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.