Prisel mi dalsi email- ja uz nechapu nic, ale ja ji nic nepsala a ted tohle. Omlouvam se, ale musim to s nekym sdilet- jsem strasne rozrusena z toho, co je vubec mozny.
já už tobě nic prodávat nebudu . a ani bych neprodala bud ráda že si ráda.stou policii nevyhrižuj dopadla by si mnohem hůř holčičko .já už mám prodáné vše sedačku poblila bych se ty lopato jhloupá,i kdyby sis ten balík nevyzvedla mě by to neto poštovné by se mi vrátilo a stratná by si byla pouze ty né já,protože kupce jsem na ty věcičky už měla .a už mi nepiš a neotravuj jinak já tebe můj brácha to zařídí s policii pa zlato a neotravuj už.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.