asi tak nějak lenčí
koukala jsem na utok hned že jsi se vyjadřila jinak ale ja to tady napsala podobně....
pani neomlouvam za chovani jak jsem napsala horkokrevny neandrtalec ......
ja sama bych nadavala co je to za pi*** a jak mam veřit že je nemocna jestli jen nehraje intrik protože nema kačaky....
rozhodne bych ale ji osobne nepsala tak uražlivé emaili zas tak stupidninejsem....
napsala bych ji ano co se děje že balik stale leži nevyzvednuty a to bych vedela protože nejsem iq s tykve a každy balik se da sledovat a človek vi zdali leži na poste a zdali si to dotyčna přebrala nebo ne.....
pokud vidim že dorazil na misto určeni ale adresat nezastižen a balik dal vesele bez přebrani leži tyden a nic se nedeje žadny email od kupujici tak co bych si asi měla myslet?
proste bych jak rikam napsala co se deje zdali si balik skutečně vyzvedne nebo zdali požadala postu o prodlouženi a nevim co....
na aukru taky necekaji jestli si to nekdo prevezme a chteji svoje penize za vloženi a prodej hned..a reklamovat pak neco pozdeji stornovat je taky pakarna.....
ja teda nemela naštesti nikdy nejaky problem na dobirku zasadne neposilam a když tak jen skutečne lidem s kladnym hodnocenim....což ostatne prodavajici když vidi že mam sama pozitiva že zboži odpovida popisu dodani i komunikace je na jedničku tak pak neni o čem řeč....
ale to je o slušnosti což tahle prodavajicí neví co to je....nezastavam se ji za jeji stupiditu ale nasere važně človeka když prijde o poštovne koruna sem a tam a kdyby to tak udělalo vic lidi tak co?......
proste ji pošli poštovny a nereaguj vic ani neodpovidej na nic asi se chce hadat a každym odpovezenym emailem ona ma duvod dal rejpat......
vyhrožovat ji zpetne jako to dela sama nebo ji psat že ju udaš to je pro takoveho psychopata třešnička ktere se chyta a bude ještě vic agresivní co ti asi tak napise že at si to das kam chces..takove osobě je to jedno..veř mi.....co očekavat od neandrtalce fakt jo...
veř mi ona si mohla myslet cokoliv jeji reakce jak se opakuji je ale neomluvitelna....
kašli na nu...jen by me fakt zajimalo jeji ID
sama budu muset koupit par veciček na mimi svoje jsem prodala protože dalši jsem nemela v umyslu ale stalo se...hmm a aspon bych se ji vyhla obloukem
hadat se s kravkama nema smysl nereagovat je pro nu horši než odpovidat...a co admin udela max ji blokne ucet nebo bude stat pri ni i pres neandrtalske emaili protože ty jsi zmařila obchod......
x~
no pisni sem jak to dopadlo? to me fakt zajima