tak se mi podarilo vypatrat jeden email teda aspon jsem to tak pochopila mezi propletencem těchto odpovedi najit to je pěkna detektivka...
bell proč se na to jednoduše nevys****
kdybych mela se smichem odpovedet
bych ji řekla že manžel dlouho nedal taktéž nikomu přes rypak...meho psa svrbí tlama a asi ho necham den o hladu aby se mu lepe trhalo.a měl ještě vetši chut.a kdyže to ma v umyslu dojet aby manželovy nesvrbela ruka dlouho pes ti nepošel hlady nebo proč nezdeli svoji adresu že ji navštiviš sama s manželem bratrem dedečkem otcem,sousedem ,psem a nevim kym, aby po tobe snad nechtela jeste za benzin nebo naftu když by k tobe jela ona..že ty si rovnou zaplatis autobus a dovezeš se sama i s okolim
že osa nemas ona vedet nemusi a jestli manžel je schopen nekomu dat pres držku tuplem..
je to pekna kravka...no i když ani ten dobytek se tak nechová.....
kad na to
a napsala ji ironicky email kdyby fakt jela už dosti nechutne..never že cajtama neco vyřešiš s cajtu maji prdel aji moje deti ty to řeši až když spiš se neco stane do te doby to jako řeší.
no dostala jsi ponaučeni do budoucna než koupiš oveřij zjistuj skym obchoduješ
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.