no ja mam holka kluk holka kluk hezky poskladany a toto se ted rozhodlo mi narušit kombinaci...to aby pak jeste jedno a vyrovnala skore ne? no nebo škodolibost rovnou dalsi párek ne že by hezka představa ale co bych stim dělala jako se dvema naraz tak to bych si ju asi nechala zašit až pod krkem aji s krkem ta jedna potvora dokazalo co dovede...ono by to bylo schopny mi projit krkem až k vajcu koukam
ja mam doma pakarnu už tak mi bohatě stačí na chocholouška
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.