| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Posílala jsem švagrové odkaz na pěkné šaty od jedné paní, tak jí odepsala, domluvily se na osobním předání. Včera večer mi švagrová psala, že se jí ta paní líbí čím dál méně, že jí ze začátku oslovovala Martino, teď už Marťo nebo Martinko...a že když se mi ráno do desíti hodin neozve, mám volat policajty ~:-D
Pamatujete si na vaše první setkání s MMB? Kdy jste poprvé přišly na to, že když sháníte pro dítě rifle, musíte dát do vyhledávání "riflíky" (nebo ideálně "ryflíky"). Kdy jste přišly na to, že není lehké sehnat semena "dýně", protože na vás vypadně tisíc prďáckých boDYNEk?

Moc se mi líbí téma dneska založené, o poslání věcí na dobírku - prodávající nadává kupující do děvek, upozorňuje, že jí rozbije hubu, ale věcičky jsou pořád věcičky! ~;)

Pro neznalé přikládám návod na používání MMB:
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=111448

A s dovolením i profil autorky na MMB...pro inspiraci! :-)
http://www.mimi bazar.cz/bazar.php?user=160597

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.