Ono stačí zaplatit si jednu hvězdičku a už jsi vidět. Na hlavní stránce ve vyhledávacím filtru je standartně nastaveno vyhledávání jen od prodejců se zaplacenými hvězdičkami. Kdo chce vidět i "bezhvězdové", musí to v tom filtru překliknout na "zobrazit zboží od všech prodejců". No a to asi většina (nebo aspoň polovina) lidí neví, protože dokud jsem si tu jednu hvězdu nezaplatila, prodala jsem toho málo. Navíc už s jednou * můžeš každý den aktualizovat 10 fotek, což je mnohem pohodlnější způsob jak je dostat opět do popředí, než když jsem to jako bezhvězdová musela vkládat znovu. Kolikrát prodám kamarádce bleskurychle věc, kterou ona jako bezhvězdová inzeruje 3 měsíce bez jediného zájemce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.