Přidat odpověď
Pokusím se to vysvětlit. Když je někdo prodejce na IČO a chce vystavovat nové zboží musí si to zaplatit a platí taky podle toho kolik nových inzerátů chce denně aktualizovat. Protože mám e- shop a živím se prodejem nového oblečení,chci denně aktualizovat max počet inzerátů což je 50. Takže si musím automaticky zaplatit nejvyšší částku na měsíc což je 594 kč. Mezi námi není to vůbec málo.Tímto je mi automaticky dán max počet hvězdiček-aniž bych o ně nějak stála ........prostě to tak funguje.Protože se tím živím tak potřebuji aktualizovat určitý počet fotek a tím je vše dané.Upřímně a možná se nyní na moji hlavu snese hodně nadávek.Štvou mě maminky,které nakupují v zahraničí, nakupují sekáč a jiné zboží a prodávají ho za tak směšné ceny,že je to až zarážející.Nemají IČO, neposílají paragony. Mají rodičák a stačí si přivydělat aspoň pár korun. Ale my co platíme SP,ZP, daně apod....většina obchodníků se snaží tlačit ceny dolů,protože co jiného jim zbývá. Velkoobchody to nezajímá-ony ceny neustále zvyšují ,odnese to kdo ? Obchodník,protože je tlačen ze dvou stran.
Mě vždy zajímá a zajímalo hodnocení, na hvězdičky se nedívám,dívám se zda má IČO a tudiž možnost vrácení a garanci.Podvodníky nepodporuji!V
Předchozí