Přidat odpověď
Záleží asi i na tom, jestli do takové soutěže děvčátka chtějí jít a jak moc vážně to berou rodiče. Protože zrovna včera se například konala soutěž Miss teens v Centru Chodov, dcera se tam zúčastnila. Moc si přála abych jí tam přihlásila, tak jsem jí to splnila, na soutěž jsem šla s ní, moc ráda vystupuje před ostatními, věnuje se sportu, takže je na publikum zvyklá, volby miss se pravidelně účastní na všech dovolených, kde něco takového pro děti probíhá. Bavíme se tím všichni, pokud nevyhraje, nic se neděje, já jí to i tak podávám. Zatím je jí 11 let, s modelingem jí vůbec nenapadlo, že by mohla mít něco společného. Předpokládám že ta soutěž kterou jsi viděla ty byla jiná než kde jsme byli my, protože v Centru Chodov byli děvčátka až od 8. let. Spíš mě překvapili otázky moderátorky, která se zeptala dívky co by chtěla dělat, ona odpověděla že právničku a moderátorka hned na to odpovídala že jestli by nebyla lepší modelka. To mi přišlo takové zvláštní. Ale jinak celá soutěž byla moc pěkná, dcera vyhrála miss sympatie, sice se těšila pokud by vyhrála tak by měla postup ze semifinále do dalšího kola, kde by se setkala s Ewou Farnou, ale když nepostoupila, bere to tak, že se třeba s ní uvidí někdy jindy, někde jinde. Některá děvčátka byla namalovaná více, některá skoro vůbec. Dcera se běžně nemaluje, ale je zvyklá že při soutěžích kterých se účastní, k tomu holt malovátka patří. Kolem jejích 6 let mi to přišlo divné, teď už ne.
Předchozí