| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám roombu od i-robotu. Nedám na ni dopustit. Než jsem koupila, tak jsem si od kamarádky půjčila levnější od Gooddnes, ale ten byl na nic...takové robotické koště a ješt nic moc. Roomba vysaje i koberce i podlahy, dlažbu.... Nemusíš nastavovat čas vysávání, sama si pozná zda je už vysáté a najede zpátky do nabíječky, takže žádný dozor nepotřebuje. Zapínám většinou tam kde nejsem nebo když odcházíme z domu. Jen v kuchyni si občas pustím i pod nohy, když nestíhám a chystám třeba na nějakou oslavu. Jen pokud počítáš s robotickým vysavačem a budeš ještě kupovat nábytek, tak doporučuju pohlídat si cca 11cm od podlahy aby byla pod nábytkem mezera. Mě vysaje všude, kromě v ložnici pod postelí, tam mám malou mezeru. Super je že vysaje luxusně i pod sedačkou, tak když vytahuju hračky co tam děti nahází nejsou na nich žádné chuchvalce prachu!!! Jinak roombu si můžeš zdarma zapůjčit na vyzkoušení. Tady máš info a seznam prodejen http://www.irobot.cz/cz/web/zapujceni-robota-zdarma.html Jinak ten nejlevnější typ,který bych si dnes koupila místo drahého se vleze do 8 tisíc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.