| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Taky už jsem si říkala, že je to tu jen pro pohodlné matky, co si našli stránky na výmluvu proč nemyjí děti každý den.
Za 1.) mám 3 slečny a všechny jsem je denně koupala i kdyby se měly jen ve veně ošplouchat teplou vodou. Vaše děti denně nemočí, nechodí na "velkou".To jim necháte genitále a "zadečky" neumyté....??

Aby mi dítě šlo do postele jako prasátko,byť mohlo být celý den doma, to by jsem nedovolila.
Podívejte se na nábytek, máte ho doma a každý den je na něm prach, takhle to ulpí i na dětech, na pokožce a ve vlasech.
Holky jsou již samostatné 15,12,10 let a tak se myjí samy.
Něco dobrého si do života odnesou...hygienické návyky.
PS: Jsem alergik a trpím exemem, i tak mi lékařka alergoložka DOPORUČILA mýt si denně hlavu a sprchovat tělo a to třeba jen právě vlažnou vodou.
A argument, že to není dobré na pokožku, že se vysušuje..
V dnešní době, olejíčků a těl mlík i pro děti a to i pro alergiky...zamyslete se nad tím.~6~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.