Přidat odpověď
Mám tchýni,kterou bych raději neměla. je to ten typ člověka,který všechny kolem sebe jen využívá. Celý život jí podporovali rodiče, jak po finanční stránce, tak i co se týká výchvy dětí atd. Po druhém rozvodu se nastěhovala do baráku ke svému synovi ( mému manželovi) a bydlela tam ještě v době,kdy jsem se tam nastěhovala já.. vše bylo na nás placení účtú,ukízení a když neměla na jídlo,vypomohy jsem také,jelikož má z druhého manželství ještě 15tiletou dceru..pracovat se jí nechce.manžel jí několikrát našel práci,ale to se z ní vždycky stal na "smrt nemocný hypochondr" , který přece do práce nemúže.. před vánocema minulý rok, se rozhodla, že se přestěhuje ke svému příteli,ten je v invalidním důchodu a živí ji do dnes a nejen to on vaří,uklízí,vše zařizuje,ona nedělá nic! tady u nás si nechala pokj se svýma věcma,ve kterém pobývala,když se jí to z nějakého důvodu zrovna hodilo,pořád slibovala,jak ho co nejdřív vyklidí,což zdánlivě vypadalo,že také dělá..jenže při bližším pohledu to vyklízení vypadalo asi tak,že jeden den přijela, odvezla si dvě tašky a druhý den přivazla črtyři tašky zpátky..pokoj si vždy zamikala a my jen trnuly hrůzou,v jakém stavu ten pokoj bude,vzhledem k její nechuti udržovat pořádek a čistotu.. ještě víc nepochopitelné je pro mě to,že ona má kousek od nás svůj barák,který jí zůstal po rozvodu.opustila ho ze dne na den,vše tam nechala jak bylo..raději přežívala tady v jednom pokoji,aby se nemusela o nic starat.. minulý pátek už manželovi došla trpělivost a volal jí,aby si ten pokoj u nás už vystěhovala.slibovala,že v sobotu ráno přijede..nepřijela.. volal jí znovu,slíbila,že v neděli,což také splnila..když odemkla pokoj,málem nás ranila mrtvice,bylo to,jako bychom vlezly na plesnivou,zatuchlou skládku a to fakt nepřeháním! ona si lehla na postel a vypadalo to,že snad umírá,to nezabralo s jejím přítelem jsme vyklíyeli dál..pak se zvedla,čilá jako rybyčka a začala manželovi nadávat..na ty její scény asi nikdy nezapomenu a nejen já... nechápu její chování,čert vem pokoj,ten se dá do pořádku,ale proč se tak chová? omlouvám se za délku příspěvku,musela jsem se vypovídat,snad to je alesponˇ trochu srozumitelé..ani nevim,jak se k ní mám tedˇ chovat po tom,co jsem viděla..
Předchozí