Neumím to.Zlomilo mě to.myslím na ně denně,ale dnes tak nějak víc. Bratránek skočil pod vlak.. děda se oběsil.. Marcel mi umřel v náručí na přechodě.. Mirek se zabil na motorce když pro mě zrovna jel... Roman se oběsil ,bylo mu 25.. Maminka mé nej.kamarádky umřela po Vánocích loni na otravu krve.. můj tchán na rakovinu... babička na mrvivi druhá na rakovinu prsu děda ve spánku druhá babi na embolku sestřenka v 15 sedla na moptoriku bez helmy a při podřazení spadla dozadu na hlavu moje máma mi umírá...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.