| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mě teda taky pěkně vytočili, jak řidič, tak Tchibo! Před Vánoci mi vezli balík, ráno zavolal, že přijede ve 14 hodin, přijel v 16. Balík jsem neměla ani možnost zkontrolovat a když už nasedal a jáměl prachy v kapse, tak jsem zjistila, že je poloprázdý a chybí mi v něm 4 lampy za cca 270Kč dohromady, z toho každá měla vlastně hodnotu 800Kč. Měla jsem to jako dárky. Chytla jsem ho a řekla, že balík je vykradený. Snažil se to svést na tchibo, že to blbě zabalili, pak zase jestli to prý neposlali ve dvou bednách a takový různý výmluvy. Odmítal mi vrátit prachy a volal šéfovi co má dělat. Ten mu řekl, ať mi vypíše škodní list. Volala jsem ještě u auta na tchibo a nikde mi nevzali telefon. řidič byl nervózní, že ho zdržuju a že prý bude doma zase až v 19hodin. Byla jsem pěkně vytočená a napsala jsem na GSL i na Tchibo mejl. Z GSL mi odepsali pouze, že reklamace přijímají pouze od Tchiba a z Tchiba mi doteĎ nikdo neodpověděl na tři mejly a neberou telefon. TEĎ mi psala sousedka, že jí taky vykradli balík a v Tchibu nikdo nebere telefon. A já husa jsem si objednala další balík a čekám ho každým dnem, že přijde vykradený, ale tentokrát si dám pozor a když bude vykradený, tak ho nepřevezmu a ať si ho narvou do špic!!!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.