Máme vše .... koupelnu máme asi 5 let předělanou ... vzali jsem kus chodby a o to jsme zvětšili koupelnu. I když bez náčrtu prostě nevím, jestli by to u vás bylo možné. Celé jsem to vyzdili ytongem ... obložili - vypadá krásně. Sušičku jsem měli na pračce - nicméně jsme ji nakonec dali do ložnice, protože mám tak lepší průchod. (původně jsem zamýšleli vyměnit i skříň za uzší aby tam pak šlo líp procházet - ale nějak zatím nejsou finance, takže jsem to prozatím vyřešili odstěhováním sušičky do jiné místnosti) Sušička může být vlastně kdekoliv když je kondenzační.
Jinak taky jsem se nechtěla vzdát vany a jsem ráda - ale máme teda rohovou - pohledově nádhera, ale už bych ji příště nechtěla - lepší normální vana, která má hezky jednu stranu dělanou na ležení ... tyhle rohovky jsou prostě vhodné tak na sednutí, ale ležení v takové vaně je uplně na nic.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.