Přidat odpověď
jakékoliv nucení do jídla je špatné a prostě by mělo být zakázané, jídlo je pro člověka nutnost, není to ani zábava, ani odměna a jakékoliv formy trestání či odměňování za jídlo nebo jídlem jsou prvním krokem k závislosti na jídle nebo k opaku, škoda, že se tohle neučí učitelky na školách, když už je to známo, celou školku a vlastně celé dětství jsem nejedla nic, prostě mě to stačilo, vyrostla jsem 170 a 70 kg mám kvůli tomu, že mám naprosto příšerné návyky v jídle, ten teror co jsem zažila kvůli jídle ve školce byl brutální, dokonce jsem z toho měla nějakou psychickou poruchu, začala jsem chodit po špičkách - máma mě vzala o rok dřív do školy jako pětiletou a začala na mě dohlížet co se týká jídla, prostě jsem snědla co jsem snědla, většinou nic, asi zařídila i ve školné jídelně, že mě nikdo nic neřekl a bylo po problému, celkově můžu existovat na miminmálním množství jídla a nic mi nechybí, hlavně mám alergii na lepek, takže jídla co můžu jsou velmi omezená, ale celé dětství jsem se těšila až budu dospělá a budu si moci jíst co budu chtít, abych měla pokoj
Předchozí