Přidat odpověď
Me se ale tyto citace, jak je ty nazyvas, v danou chvili "ukazuji" samy..nevybiram je svou vuli, sama..kdybych chtela prosazovat sebe, nikdy by me nenapadli ani zrovna tyto, co jsem uvedla..Ani nepisi sama od sebe..
Pises, ze nevkladam nic ze sebe.V tom jedinem mas pravdu.vse svoje jsem odevzdala Jemu a vzdala se toho, a preji si byt zcela potichu ve svem nitru, ani vubec sama nemyslet...aby myslel , hovoril a konal ve mne, Ten , ktereho jsem pozvala na Trun ve svem srdci, kde zacina Jeho nebeske kralovsti pro me..Protoze tolikrat to dopadlo spatne, kdyz jsem ja myslela, hovorila , ci konala..
Nat.
Muj B-h je i tvym..Popsala jsem Ho svym srdcem.Miluji Ho.Strasne...jako Marie z Magdalu kdyz Ho po vzkriseni poznala, tak po Nem touzim, ze nemam ani misto na zemi, kam bych se podela, kdybych Ho nemela v srdci..A prece je ma laska tak nedokonala a preji si, aby me uschopnil milovat Ho jeste vic..V nem samotnem i ve svych bliznych..Tomu jedinemu se chci od Neho ucit..Pro toto jedine mi dal poznat, ze me povolal abych vubec byla..Vse ostatne je marne..
Předchozí