muzu pridat svou jako nakupujici? Je tyden stara ... poprve sjem koupila a jsem z toho zancne rozcarovana, bylo to foceni profi fotografkou. Tak hned po obdrzeni kuponu jsem ji volala nekolikrat denne, abychom si dohodly termin, telefon zvedla az treti den a to sjem to zkousela v prubehu dni nekolikrat. Rekla, at ji napisu mejl, ze mi posle informace. Uz je to dalsi dva dny, opet se neozvala, tak jsem ji rano posilala dalsi mejl s zadosti o info a opet nic. Hruza ... . Jak se branit?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.