Já mám stejné,ne-li horší zkušenosti..Zboží mají celkem kvalitní,ale nedodržují co mají v podmínkách! Vůbec se nevyznám v jejich účtování,občas mi něco odečtou jakože z vráceného zboží na sklad.Asi 2x mi nějakou menší částku poslali na účet.Ale mé objednávky jsou v hodně vysoké častce,ztratila jsem už dávno přehled.Píšu dopisy,dovolat se nelze.Už několikrát mi dokonce přišlo zboží,popsané snad minulým zákazníkem jako "Defektní".Oni to klidně poslali zase dál.Jedná se o vysílačky a uvnitř chybí 3 baterie a i když sem použila svoje,šumí a nic není slyšet.Jsem velice rozčílená,ale bohužel i asi trochu závislá..Ráda se s někým spojím pro další postup.Doklady o koupi mám všechny.Je to cca rok stará záležitost.H.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.