| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Xantipo,
mě by na tom nejvíc zajímalo, co je příčina a co důsledek, proč si některé děti neumí ohlídat hranice.
Moje děti měli tu zodpovědnost za svoje rozhodnutí vždycky a téměř bez problémů si to vždy uhlídaly k oboustranné spokojenosti. Když chci aby si vytřely v pokoji dám jim do pokoje kyblík s vodou a tak do dvou dnů je vždycky vytřeno, nepořádek v pokoji mě nějak nezajímá, jestli nechá oblečení na posteli, nebo jeslti má rozházené knížky mě netrápí, jinak mám děti čistotné, když něco chci tak jim řeknu a vždy to nějak udělají. Čas na učení, známky- starají se sami, nelpím na známkách, pro mě zbytečná čísla, chodí na kvalitni školy a moc se teda neučí, ale nikdo nepropadá, takže jsem spkojená. Dcera je přijatá na vysoké, ani jsem nezaregistroval, že už dělala přijímačky, jednoduše přišla domů, že to má za sebou a jeli jsme to oslavit. Před přijímačkama na osmiletý gympl všichni kolem chodili na přípravné kurzy, syn se smál, že to je levou zadní a radší mu mám ti peníze dát na něco co opravdu potřebuje, já si kousala nehty stresem a nakonec úplně v pohodě prošel, prostě vím, že se na ne můžu spolehnout, že jsou zodpovědní a znají své možnosti, nemusím jim dělat policajta...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.