| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Xantipo,
zakladatelka se ptala na starší děti, takže jsem nemluvila o batoletech (tam je to samozřejmě jiné), mluvila jsem o školních a starších dětech.
Pohozenýma věcma jsem myslela například, když nestihnu odnést hrnek po snídani do kuchyně, tak vím, že ho tam ten, kdo projde kolem nenechá, nebo nechám na stolku v obýváku knížku, tak ji někdo založí zpátky do knihovny atd...
Taky učíme děti pravidlům, ale těm která považujeme za všeobecně platná a důležitá pro život, do toho užívání počítače ani příchod domů pro nás nepatří.
S tím PC to napíšu obšírněji, na 1.stupni jsme měli doma jenom jeden počítač, a protože já na něm musela většinu času pracovat, tak se k němu děti moc nedostaly, takže tam problémy odpadly. Na druhý stupeň dostaly oba ntb a to už je jejich věc kolik a kdy tam sedí, jak už jsem psala dřív, kdyby začaly problémy, tak to budu samozřemě řešit, ale když syn zasedl k ntb hned, jak přišel ze školy, to mi nevadilo, taky si po příchodu z práce potřebuji trochu vyčistit hlavu a až pak se pouštím do dalších povinností.
Kde lítají děti přes den, vím z rozvrhu školy a zájmových kroužků, že jsoou pak doma nebo u kamarádů, nebo kdekoli jinde neřeším, když chci vědět kde jsou, tak zavolám. Kam jdou chci aspoň přibližně vědět, když jdou někam za tmy nebo na noc.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.