| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

no tak kartáč na pusu silou to teda drastické je, zkus si to sama.
posílání do kouta trochu středověk, dřepy fungují jen dokud to dítě bere jako hru a je třeba aby to dodržoval i dospělý.
děti mají potřebu s vulgarismy provokovat když se z toho dělá takové drama.
můj syn občas něco plácne - jen ho upozornuji, že v různých prostředích ho budou brát jako nezdvořilého a nevychovaného. prostě musí děti vědět, že sprostá slova nepatří do řeči s učitelkou. ani s mámou. když ujede sprosté slovo mně, omluvím se. nedělám ze sprostých slov nic hysterického a dítě nemá proč mě s tím štvát.
když mu budeš pepřovat pusu, pomůže to jen na tu chvíli než přijde puberta. pak, až se bude chtít odlišit a oddělit od rodičů, bude sprostě mluvit schválně. základ je, aby dítě vědělo, kde bude mít problém s reakcemi okolí, když bude nevhodně mluvit.

potrestala bych ho jedině, kdyby sprosté slovo použil jako nadávku na mě, kdyby jakkoliv šeredně, nejen sprostě, mlvuil vůči členům rodiny. stejně jako když mluvili sprostě mí žáci ve škole: jdi se uklidnit za dveře.

ale neměla bych dnes nikomu radit, praskly mi nervy a vůbec, šeredný.
mějte se, a s klidem!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.