Přidat odpověď
Tak toto by myslím Aukro řešilo.Prodávám i kupuji tam dost,tohoto jsem si všimla mockrát.věc je od koruny,pak někdo přehodí ostatní,vyhraje.....a za dva dny je tam ta samá aukce znovu,už ne od koruny.Evidentně přihazoval kámoš a nikdo výš nešel,tak jim věc zůstala.Když přihazuje známý,nedá se asi dělat nic,ale pokud je to stejný ůčet,to je něco jiného.Já od koruny dám jen to,co mi nevadí,že se případně za tu korunu vydraží...Ale nedávno jsem si vydražila věc,taky byla od koruny a i konečná cena pěkná a prodávající mi napsala,že teda ne,že mi ji neprodá.Napsali jsme,že by měla respektovat podmínky Aukra,ale byla vulgární.Obrátili jsme se na Aukro,neřešili nic,prý si máme řešit sami přes centrum sporů.Paní jsme se ptali,proč draží od koruny a ne od ceny,která je pro ni přijatelná,ale psala nesmysly,že pro ni nejsme partneři,že nemusí prodat komu nechce a že ji fyzicky napadáme-v životě jsem ji neviděla a ani jediné nezdvořilé slovo jsem v mailech nepoužila.Nakonec jsem se na to vykašlala,ale dost mě to otrávilo.Od Aukra jsem čekala,že jí napíšou alespoŇ něco ve stylu,že vydražené zboží je povinna kupujícímu prodat,když už to podepsala v podmínkách pro obchodování na Aukru,ale neudělali nic....O zboží tak nešlo,kdyby nám paní napsala-nezlobte se,je to hrozně málo,myslela jsem,že se prodá za víc...Tak to beru,ale byla hned hnusná.Proto jsem myslela,že aspoň Aukro napíše,že jedná proti pravidlům.A nee.
Předchozí