Přidat odpověď
Maryl, mám taky takového manžela. Vím, že nikdy prostě doma nic dělat nebude. Už když jsme spolu žili před svatbou, tak na mě všechno házel, protože on přece víc vydělá, takže musí být zákonitě víc unaven. Že odcházel do práce o dvě hodiny později jak já a častokrát chodil z práce přede mnou, všude si vozil zadek v autě a já jezdila busem, to nebral. Já to řešila tak, že jsem se doma prostě "nepřetrhla".
Myslím, že tito týpci se nezmění. Dobře si uvědomují tu nespravedlnost, ale nikdy to nepřiznají. Známé manžel byl taky takový, rozvedli se a u nové manželky už sekal latinu, protože věděl, že by ho jinak vykopla. Musí to být nastavené hned od začátku, bohužel. Jediné řešení vidím v tom, že si za tu péči o domácnost dopřeješ něco luxusního. Třeba mu jednou za rok hodíš syna na krk a odjedeš na nějakou drahou dovolenou. Prostě aby si měla nějakou satisfakci a nepřipadala si ve vztahu jak využívaný blb. Normálně si ty hodiny práce spočítej a převeď na peníze a potom na jeho úkor, za to něco chtěj. Taky doporučuji výpomoc do domácnosti..i když ta za tebe úplně všechno neudělá.
Předchozí