Ještě něco přidám. Asi chci říct, že mám doma taky pěkné kvítko. A z jeho výchovy jsem si odnesla asi toto - důslednost - to ti asi jasné :), až už to leze krkem, když to někdo říká - taky trpělivost - výsledky se dostaví až v dlouhodobém horizontu - a pokud chceč větší klid - doporučuji i - snížit nároky. Já jsem pro někoho příliš přísná a pro jiné zas málo a dětem povolím příliš :). (Třeba nechám děti křičet, jak chtěj, když situace výsloveně nežádá opak. Vyvolávat konflikt provázený půlhodinovým i delším záchvatem vzteku kvůli dostečnému tichu se mi fakt nechce.) Teda po dítěti chtít jen to nejdůležitější = hlavně neubližuj sobě a druhým. (Kluk je hlučnej a hodně pohyblivej - pro někoho se rovná nevychovanej). Já se snažila důsledně vyžadovat jen to nejnutnější. Nějak jsme to nejvíc vzteklé období přežili. :)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.