| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Co jsem zjišťovala už dřív tak je možnost učit dítě doma na prvním stupni v případě, že jeden z rodičů má středoškolské vzdělání a i díky tomu mě to bylo umožněno vzdělávat ty dva roky dceru doma a může se o to zažádat na každé škole a pak se chodí dvakrát do roky na přezkoušení, u mě to bylo stanovené jinak, že na dvě hodiny každý den chodila do školy a paní učitelka mi velmi věřila a já ji i vždy řekla co ji jde nebo ne. Na druhém stupni je to horší, údajně musí být nejméně bc. vzdělání a je v tom zapojené jen asi pět škol, které to umožňují a opět přezkoušení a to i z Tv. Já jsem spíš pro domácí vzdělávání právě jak jsem psala, dva dny v týdnu ve škole a zároveň nějaké přezkoušení a tím by to mohlo být hotové. Dvakrát do roka pro takové děti by bylo velmi náročné na psychiku a k ničemu by to nevedlo, spíš naopak.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.