| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mila berusko,
dlouho jsem rozmyslela, jestli mam na Tvuj vylev odpovidat (ve smyslu jestli chci zachazet na Tvou ponekud nizkou uroven). Tak jen abych nebyla narcena z ignorovani...

Nenazyvej prosim meho manzela expertem (i kdyz treba v jazykovych oblastech je opravdu uznavanym expertem~:-D), nekonvertovala jsem kvuli nemu, ale k vuli Bohu.
ad1) Zrovna zitra oslavime 11cte vyroci svatby~s~, mame spolu 4 deti. Ze by spravna muslimka i spravny muslim meli byt do svatby nedotceni, je pravda. Nelze to vztahovat na lidi, kteri konvertovali, to je logicke~5~.
ad2) Predstav si, ze je mi tento fakt znamy~5~. Muj muz se k zadne takove akci nechysta, ale nikdo nevime, co nam zivot prinese... A ja treba znam jednu cesku, bydli v Londyne a je druhou manzelkou. Prvni manzelka bydli ve stejne ulici, o par baraku dal~d~. Mela jsem ted od ni pujceny kosik na mimino~t~. (Od te druhe manzelky).
ad3) Pokud by me manzel mlatil, tak si predstav (sok horor), ze Sharia mi zarucuje pravo na rozvod z moji strany. Rozvod a deti uz jsem rozebirala, nebudu se opakovat.
ad4) Odstoupeni od Islamu uz jsem tez popisovala.
ad5) Ctes moc exotickych knih. A nebo Blesk~5~~t~.
ad6) Co mas furt s tim manzelem? Ono pokud s nim nebude souhlasit manzel, tak asi tak na 99.9% nebude po chuti ani me. Takze nevim, proc bych mela nejak "stat"za dcerou. Svuj nazor ji reknu, pokud bude nezletila, tak ji svatbu nedovolim~t~. Jinak nejak nevim, co bych jako podle Tebe mela delat? Predstava, ze uz si predem brousime noze, abysme sve dcery podrizly naprotest proti vyberu jejich manzela je ponekud komicka~t~~8~.
ad7) Ramadan neni o hladoveni a zizni. Nebo vlastne asi jak pro koho. Nekdo hladovi a trpi, nekdo drzi Ramadan~d~. Ramadaan se stava pro muslima povinnosti v okamziku dosazeni puberty, takze deti se netyka.

A jeste tu o karkulce~;)~t~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.