| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pěkný den, nevím, zda jsem téma dobře zařadila, ale snad ho tu někdo najdete :) V dětství jsem hrála na klavír, vychodila jsem celou ZUŠ, a pak, ještě jakožto studentka střední školy, následně i jeden ročník "studia pro dospělé" v rámci této ZUŠ. Teď jsem si začala pohrávat s myšlenkou, že bych se ke hře na klavír vrátila, tak jsem se dívala na stránky této "své" ZUŠ, jak to tam vypadá se školným v rámci toho Studia pro dospělé - a padla mi brada! Vychází to na cca 40 000Kč za pololetí (5 měsíců) - pro pracující a pro studenty VŠ. Tenkrát jsem, ještě jakožto studentka střední školy, měla ten 1 rok v rámci tohoto studia pro dospělé za stejnou cenu jako předchozí studium zde, ale teď jakožto studentka VŠ bych už musela platit toto uvedené školné. Vypadá to, že to vyřeším jinak a pokusím se se svou bývalou vyučující domluvit na nějakých soukromých hodinách, ale přece jen, jestli je tady někdo z vás, kdo tomu alespoň trochu rozumí - jakto, že je toto Studium pro dospělé takto nepoměrně drahé? - případně jak to, že se do něj počítají i studenti VŠ? Možná je mlj dotaz hloupá, ale opravdu mě to šokovalo, tak by mě zajímalo, jestli o tom víte někdo něco víc.. Moc díky za odpověď a přeji pěkný víkend.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.