Šla jsem ráno do práce. Naproti mně šla holčička s obrovskou aktovkou do školy, byla taková drobounká a jen se tak šourala a tahala nohy po silnici. Tak jí říkám: " Ahoj, ty vypadáš, že se do té školy vůbec netěšíš...se tady loudáš." A ona: "Ale já se do školy těším." Já na to:"Tak to musíš mít pěkně těžkou kabelu, sotva jdeš". A ona :" Já nemám těžkou aktovku. Maminka mi koupila nové botičky a jsou mi hrozně velké, tak se šourám, aby mi nepadaly." FAKT!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.