| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No Mickey, ani úžasné Baden-Württemberg školství tě nenaučilo číst, jinak bys mi tak brutálně nekomolila nick.:-)

Psala jsem, že v NĚKTERÝCH spolkových zemích se chodí automaticky v sedmi letech, nepsala jsem, že v BW. To opět ukazuje na to, že nechápeš psaný text v češtině - doufám, že v němčině jsi na tom líp, jinak tu abitur nedáš:-)

A doporučuju ti, abys zapsala děti do škol ve Finsku, ti jsou v PISA studii ještě před BW, tak budou tvoje děti ti nejlepší, nejlepší, nejlepší na světě. Ale světe div se, školní docházku začínaj ve Finsku až v sedmi letech:-):-:-)

Jinak se projevuješ ovšem jako typická ČESKÁ matka, moje dítě jde v pěti letech do školy, moje dítě umí v roce chodit samo na nočník, moje dítě v osmi měsících chodí samo a ve třech měsících už válelo sudy a ještě v děloze počítalo integrály. Ach bože, to je tak směšný....

Je úplně jedno, v kolika letech nastoupěj děti do školy. Pro to, jakého vzdělání v životě dosáhnou je důležitý akorát: vzdělání rodičů, zda se doma čtou knížky a zda uměj jazyk země, ve které choděj do školy.

Zbytek je vcelku nedůležitej. Pokud je rodinné zázemí nakloněno studiu, tak se dítě naučí i ve špatným školství (akorát mu to dá víc práce). Datum nástupu do školy je to poslední, na čem vzdělání závisí.

Jo a nevymezuj se tak proti Turkům, ty sama máš do čistokrevný Němky hodně daleko a tvoje děti taktéž, Čech jako Polák, Turek jako Řek, pro Němce je to všechno stejně jedno a to samý:-) A i v Turecku mají univerzity, považ.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.